perjantai 28. kesäkuuta 2019

Millaiseen tilitoimiston asiakastilaisuuteen osallistuisit?

Tilitoimistollani olisi mahdollisuus järjestää asiakastilaisuus yhteistyössä ohjelmistotoimittajan, Procountorin, kanssa. Kyseessä olisi muutaman tunnin tilaisuus, jossa jäisi aikaa myös verkostoitumiseen. 

Nyt mietinkin, mikä saisi sinut osallistumaan tilaisuuteen? Millaista ohjelmaa toivoisit tilitoimiston ja kirjanpito-ohjelman esittelyiden lisäksi? Voisiko se olla pankin tai vakuutusyhtiön puheenvuoro vai jokin tietoisku tai lyhyt koulutus? Ehkä jokin yritysesittely vai kenties jotain ihan muuta?

Kerro rohkeasti mielipiteesi! Olen kiitollinen kaikista kommenteista.

Tilaisuuden aika ja paikka ovat vielä täysin avoinna. Kartoitan nyt ensin aihepiiriä, mikä kiinnostaisi yrittäjiä ja innostaisi osallistumaan. 

Kommentoi alle tai laita sähköpostia kirjanpitopalvelu(a)kirjata.com Tähän osoitteeseen vain kyselyyn liittyvät kommentit. Muissa asioissa katso yhteystiedot-sivu


2 kommenttia:

  1. Kiva, että tilitoimistot järjestävät tälläisiä tilaisuuksia. Varsinkin tuo mahdollisuus verkostoitumiseen kuulostaa hyvältä. Sen lisäksi itseäni kiinnostaisi jonkinlainen pankin puheenvuoro tai tietoisku.

    VastaaPoista
  2. Voisi olla mielenkiintoista ottaa osaa tuollaiseen tilitoimiston asiakastilaisuuteen. Itseäni ainakin kiinnostaisi kuulla eri ohjelmistoista niiden toimittajilta. Sen lisäksi olisi kiva saada hieman koulutusta eri ohjelmista ja erilaiset yritysesittelyt voisivat olla mielenkiintoisia.

    VastaaPoista