Kirjanpitopalvelu

Perustin Kirjanpitopalvelu Tarja Anttilan vuonna 2016 valmistuessani talous- ja toimistopalveluiden Merkonomiksi. Taloushallinnon osaamistani täydensin suorittamalla Liiketoiminnan ammattitutkinnon vuonna 2020. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2001 lähtien ompelualalla, joten käsityöläisyys on tuttua.

Tarjoan kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelua pienyrityksille. Teen sekä paperista että sähköistä kirjanpitoa yritykseni toimipisteessä Peräseinäjoella. Sähköisen kirjanpitoaineiston voi toimittaa esim. eTaskun avulla, myös kansion jakaminen google drivessa tai vastaavassa palvelussa on mahdollista. 

Mikäli kaipaat täysin sähköistä kirjanpitoa ja laskutusta suosittelen tutustumaan Procountor Taloushallintoon ja Finago Soloon. Toimin Procountor Partneri yrityksenä ja nettisivuillani on myös tietoa sähköisestä ohjelmasta. 

Tällä hetkellä kokemusta on kertynyt eniten toiminimi yrityksistä, myös ky ja oy tulevat vähitellen tutuksi. Lisäksi teen maa- ja metsätalouksien kirjanpitoja. Teen asiakkaan kanssa aina kirjallisen sopimuksen, jossa noudatetaan alan yleisiä ehtoja.

Kirjanpitopalvelua ja ajankohtaisia aiheita voit seurata Facebookissa
Tarjouspyynnön pääset lähettämään nettisivuiltani. 

Hinnasto   
www.kirjata.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti