Ompelukauppa

Yritykseni, Ompelutarvike Tarja Anttila, perustin vuonna 2001 Peräseinäjoella, kuusi vuotta myöhemmin siirryin nykyiseen liiketilaan keskeisemmälle paikalle. Brodeerattujen pyyhkeiden myötä vuonna 2012 perustin nettikaupan myymälän rinnalle. 

Tarjan ompelukauppa on Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsen ja Käsityökortteli -yritys. Ompelukauppaa voit seurata sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä. Yritystä koskevissa julkaisuissa voit käyttää tägiä #tarjanompelukauppa

* Brodeerauspalvelu

* Brodeerattujen sisustus- ja kodintekstiilien valmistus ja myynti, myös tilauksesta.
  • Pyyhkeet, laudeliinat, tyynyliinat, sisustustyynynpäälliset yms. tilauksesta asiakkaan valitsemalla kuvalla ja tekstillä. Myös keittiön näppipyyhkeet. Myymälässä on valikoima valmiita tuotteita, nettikaupasta tuotteet tilausten mukaan. 

* Ompelu- ja käsityötuotteiden myynti
  • Myynnissä on Ompelukaupan omien tuotteiden lisäksi muidenkin käsityöyrittäjien valmistamia tuotteita. Myymälän valikoimissa on mm. Neenuskan värikkäitä trikoopipoja, Tirnukan ja mamaGon iloisia lastenvaatteita sekä Arkkikaupan raikkaita nipsukukkaroita. Lisäksi löytyy Lahjapuoti Pirpanan naamasaipuat.

* Ompelu- ja käsityötarvikkeiden myynti
  • Myymälän valikoimissa on yleisimpiä ompelu- ja käsityötarvikkeita, kuten lankoja, neuloja, puikkoja, vetoketjuja, nauhoja, yms.

* Ompelupalvelu
  • Vaatteiden korjausompelu ja verhojen ompelu. Ei nahkatuotteita.

* Ompelukonehuollon vastaanottopiste
  • Ompelukonehuolto T:mi Tuomo Heinosen välityspiste. Ompelukoneiden ja saumureiden korjaus ja huolto. Toimitusaika on noin viikko.

www.ompelukauppa.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti